a

Facebook

Copyright 2018 Avocat Pășcui Gabriel-Valeriu.

LinkedIn

Search
Menu
 

Drept Penal

De la data înființări cabinetului ne-am preocupat de cazuri importante și de notorietate, oferind clienților cele mai oportune soluții și încredere deplină.

Domeniul dreptului penal este o latură principală a cabinetului. De la data înființări cabinetului ne-am preocupat de cazuri importante și de notorietate, oferind clienților cele mai oportune soluții și încredere deplină.

Considerăm că pentru a oferi clienților expertiză la un nivel ridicat, avocatul practicant în domeniul dreptului penal trebuie să prezinte bune abilități de comunicare deoarece scopul avocatului este acela de a convinge judecătorul prin pledoarie. De asemenea, coerența și fiabilitatea sunt trăsături esențiale pentru stabilirea unei strategii împreună cu clientul.

Din domeniul infracțiunilor amintim exemplificativ: infracțiuni contra vieții: omor, ucidere din culpă; infracțiuni contra integrității corporale/sănătății: loviri sau alte violențe, vătămare corporală; infracțiuni rutiere: conducerea sub influența alcoolului/unor substanțe psihoactive; infracțiuni economice: spălare de bani, evaziune fiscală; infracțiuni cu caracter informatic: pornografie infantilă, acces ilegal la un sistem informatic.
a
})(jQuery)