a

Facebook

Copyright 2018 Avocat Pășcui Gabriel-Valeriu.

LinkedIn

Search
Menu
 

Avocat specializat Contracte. Avocat Redactare Contracte

Avocat Pașcui Gabriel-Valeriu > Drept Civil  > Avocat specializat Contracte. Avocat Redactare Contracte

Avocat specializat Contracte. Avocat Redactare Contracte

Atât în domeniul dreptului afacerilor dar și în situațiile dintre neprofesioniști sfera contractelor este una destul de vastă. Activitatea cabinetului nostru se referă și la negocierea clauzelor contractuale, proceduri de diligențe prealabile (due dilligence) sau chiar și asistare la încheierea contractului.

Din experiența noastră vă putem ajuta cu redactarea contractului potrivit cerințelor și în funcție de specificul activității dorite. Desigur, scopul principal este acela de a se asigura protecție sporită împotriva clauzelor abuzive și de a asigura un cadru optim pentru a preîntâmpina eventualele litigii.

Avocații specializați în contracte negociază, structurează și redactează contractul astfel încât să își protejeze clienții de încălcări, neexecutare, divulgarea de informații confidențiale, declarații false, fraudă și alte răspunderi.

În contextul unei revizuiri, un avocat va lucra cu un client pentru a interpreta un contract legal pe care clientul ar putea fi obligat să îl semneze pentru a finaliza o anumită tranzacție.

Exemplificativ, serviciile noastre se referă atât la contractele numite (cele din Codul Civil/altă legislație specifică), dar și la contractele nenumite:

– contract de vânzare cumpărare, cu plata prețului în rate, cu rezerva proprietății, engros/endetail.

antecontract de vânzare cumpărare.

– contract de Închiriere (locuințe, spații comerciale, spații alimentații publice, hală etc.)

– împrumut de folosință cu titlu gratuit (Comodat imobil/mobil) Imprumut de Consumație (sumă de bani);

– Contract de arendă, Avocat redactare Contracte

– contracte de Prestări servicii, indiferent de tipul serviciului prestat (antrepriză și subantrepriză);

– diferite tipuri de contracte de colaborare;

– contracte de consultanță;

– contracte de transport; Avocat specializat Contracte București

– contracte de asociere în participațiune; Avocat specializat Contracte Cluj

– contracte de comision/intermediere (specific chiar și convenții de intermediere imobiliră) ;

Cu ce vă poate ajuta un avocat specializat în contracte?

Principalele responsabilități ale unui avocat specializat în contracte includ redactarea și revizuirea contractelor și a documentelor juridice.

De asemenea, vă putem ajuta cu:

– respectarea legislației, Pregătirea strategiilor, Tranzacții imobiliare Revizuirea și modificarea Contractelor Individuale de Muncă, Probleme legate de muncă și ocuparea forței de muncă, Probleme legate de proprietatea intelectuală. Avocat Specializat Contracte

 

În acest context, ne propunem să vă ajutăm cu orice aspecte juridice relevante pentru afacerea dvs., incluzând negocierea, redactarea Contractelor și tot ce ține de specificul contractual, în acord cu dispozițiile legale în vigoare. Pentru informații suplimentare vă stăm la dispoziție: birou@avocatpascui.ro sau 0756.240.190.

})(jQuery)