a

Facebook

Copyright 2018 Avocat Pășcui Gabriel-Valeriu.

LinkedIn

Search
Menu
 

Avocat litigii și consultanta imobiliara

Avocat Pașcui Gabriel-Valeriu > Drept Civil  > Avocat litigii și consultanta imobiliara

Avocat litigii și consultanta imobiliara

Colaborarea cu un Avocat specializat în litigii și consultanță imobiliară

Din experiența noastră am observat că în domeniul imobiliar cunoașterea detaliilor a devenit imperativă pentru a putea preveni litigiile sau pentru a le putea câștiga.

Domeniul litigiilor și al consultanței imobiliare implică o paletă variată și se referă atât la proprietatea privată dar și la cea publică. Oferim soluții preponderente în domeniul privat cât și în problemele oferite/generate de proprietate publică.

Cu titlu de exemplu, partea de drept imobiliar include tot ce ține de bunurile imobile precum sunt terenurile (intravilan/extravilan), apartamentele, casele și construcțiile de orice fel.

Specializarea noastră implică și ipoteza în care doriți să achiziționați un imobil. Vă ajutăm cu informații referitoare la verificarea documentelor, negocierea, redactarea clauzelor și perfectarea unui contract de vânzare-cumpărare a unui imobil care reprezintă aspecte esențiale pentru protejarea părților interesate, fie că vorbim despre vânzător, fie că vorbim despre cumpărător, ambii dorind să fie cât mai exigenți din punct de vedere al clauzelor contractuale. Pentru mai multe detalii cu privire la această parte trimitem la acest articol.

În activitatea noastră colaborăm și cu investitori/dezvoltatori imobiliari. Vizăm în special ipoteza TVA-ului imobiliar. Verificarea actelor de proprietate si includerea unor clauze pertinente si care sa protejeze în cele din urma pe investitorul imobiliar de orice fel de evicțiune/viciu ascuns spre exemplu, sunt activități esențiale.

Real estate lawyer

Recomandăm diligență suplimentară în cazul următoarelor probleme juridice:

Vânzarea unui bun de mai multe ori, Promisiuni de vânzare-cumpărare încheiate cu mai mulți cumpărători;

Evicțiunea imobilului/Existența Viciilor ascunse/ Vicii aparente;

Notările antecontractelor în cartea funciară, a unor litigii sau interdicții în Cartea Funciară sau chiar intenția de Expropriere, a executărilor silite ș.a.m.d.;

– Inserarea unor clauze privind penalitățile excesive în caz de neplată;

– TVA imobiliar.

***

Pentru informații suplimentare vă stăm la dispoziție: birou@avocatpascui.ro sau 0756.240.190.

})(jQuery)